Wie zijn we?

Met wie ga ik in zee? Dat is dé vraag die u zich stelt als u op zoek bent naar een financiële adviseur. Een klik tussen ondernemer en adviseur is van essentieel belang om tot een succesvolle samenwerking te komen. Vertrouwen ook.

K&H Belasting Adviseurs is een kleinschalig adviesbureau. Onze medewerkers kennen hun klanten en de activiteiten van hun klanten door en door. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw ondernemerszaken. Zo bouwt u met onze adviseurs een vertrouwensrelatie op. Samen succes boeken, dat kan alleen maar goed zijn voor uw bedrijf.

“K&H Belasting Adviseurs staat altijd voor ons klaar”, zeggen veel van onze klanten. Nou, dat klopt. We werken hard om de zaken van onze klanten zo goed mogelijk te regelen. En ja, dat moet soms in het weekend of na kantoortijd. Flexibel en toegankelijk, professioneel en persoonlijk, deugdelijk en servicegericht. Waarden waar K&H Belasting Adviseurs voor staat!

Het klinkt wellicht enigszins onbescheiden dat we van onszelf zeggen dat we zo goed bezig zijn. We zijn er daarom heel erg blij mee dat ook onze klanten graag zeggen dat ze de samenwerking met ons kantoor waarderen! Klik hier voor de mening van onze klanten.